2011. március 15., kedd

~ 243. Japán

Kérlek, terjesszétek, engedjétek, hogy minél több emberhez eljusson!!

*A 2011. március 11-én Japánt érintett tragikus károkat okozó földrengésre és tsunamira válaszolva úgy döntöttünk, hogy a március 16-án kezdődő erupóai turné során összegyűlt összegeket adakozásra szánjuk. Minden koncert helyszínénél elhelyezünk majd egy "adakozási-dobozt", amiben a befolyt összeget a segélyezésre szánunk. A turnéról összegyűlt haszon egy részét is a katasztrófa áldozatainak javára fogjuk fordítani. További részleteket az adakozásról az EMI egyik kijelölt oldalán fogunk nyilvánosságra hozni, továbbá rendszeresen frissíteni.

Továbbra is erősen imázunk számtalan emberért, akik még mindig szenvednek a szomorúságban, hidegben és a katasztrófasújtotta területeken, és reméljük, hogy olyan hamar érkezik segítség, amilyen hamar csak tud. Ennek érdekében lépésről lépésre, teljes szívünkkel fogunk cselekedni annak reményében, hogy segíthetünk a rettenetes katasztrófa áldozatainak.

Nem számít, milyen hűvösek és keserűek az éjjelek; mindig van egy holnap.

Higgyetek továbbra is!
A jövőtök rátok vár.

Szeretünk titeket.

MIYAVI*

(Forrás: http://myv382tokyo.com/)


amúgy FB-n és twitteremen is folyamatosan írom ki a híreket (csak néhányat, amit tudok) esetleg retweetelem őket, szóval ott olvashatjátok tőlem is, mi történik éppen Japánban.
Ma/holnap (amint elkészül rendesen ^^") kirakom a Versailles HOST (és a többi ST-vel közös) projectet is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése